boek uw "Reblessed by jesus praise party" bediening hieronder:

ReBlessed Party Boekingsformulier:

U kunt onderstaand formulier gebruiken om een Reblessed Praise Party bediening te boeken op uw locatie of om meer informatie of advies op te vragen omtrent Reblessed by Jesus Praise Party.

Over u:

(aangenaam kennis met u te mogen maken)
Laat ons weten of u onder een zakelijke rechtsvorm wilt boeken. Klik op "privé persoon" indien uw boeking niet zakelijk is. (Deze gegevens hebben wij nodig voor administratieve doeleinden)
Geef hier uw voornaam: i.e. Isiah / Paul / John
Geef hier uw achternaam: i.e. "van der Meer" / "Jansen" / Johnson, etc.

Factuur gegevens:

Vul alle adresgegevens van het bedrijf in de velden in: Straatnaam, nummer, postcode, stad en land

Over uw boeking:

Boekings informatie:
Bijvoorbeeld: Via mijn kerk/ Facebook/ instagram/ YouTube/ via de Howard D nieuwsbrief / Google / Een vriend of vriendin (naam) etc.
bv: mijn moeders verjaardag, mijn doopfeest, mijn barbeque, bruiloft of Mysteryland, Dance Valley / christelijk dansfeest etc.
Op welke datum wilt u dat de praise party bediening plaatsvindt? ( '/dd/mm/yyyy')
Vanaf hoe laat wenst u dat de Praise Party bediening begint?
Tot hoe laat wilt u dat het feest duurt? (De bediening duurt maximaal 4 uur)
Mattëus 10:8 zegt: U hebt het voor niets ontvangen, geef het voor niets. Voorzie u niet van goud of zilver of kopergeld in uw gordels, of van een reiszak voor onderweg of twee stel onderkleren of sandalen of een staf. Want de arbeider is zijn voedsel waard. Welke stad of welk dorp u ook zult binnenkomen, onderzoek wie het daarin waard is; Omdat in dat vers ook staat geschreven dat "de arbeider zijn voedsel waard is" en omdat dit een bediening voor God is. Bieden we u dit feest gratis aan en zullen we tijdens het feest de aanwezigen vragen om ons te zegenen met een gift. Puur vanuit hun hart, blijmoedig en met het inzicht dat zij ons kunnen zegenen vanuit datgene waarin God ze heeft voorzien. Ook zodat dit soort feesten nog groter en nog vaker gegeven kunnen worden. (als ook u het op uw hart krijgt ons te zegenen met een gift kunt u dat hier invullen)
Indien u nog andere activiteiten heeft rondom de ReBlessed Praise Party bediening kunt u hier een omschrijving daarvan opgeven. b.v: "Limoblaze", "A dance act", "a brass band", "Michael Jackson", "Our Pastor"
Geef hieronder een zo exact mogelijke omschrijving van hoe u uw evenement of feest voor u ziet. Deel met ons uw visie. Wat is er belangrijk voor u? Wat voor soort muziek wilt u dat er gedraaid wordt? Heeft u bepaalde verzoek nummers? (Er zal een speciale spotify playlist met u worden gedeeld waarop u nummers kunt toevoegen. Maar u kunt hier al een aantal nummers benoemen) Zijn er belangrijke momenten voor, na of gedurende de bediening ingepland?
Indien de locatie een naam heeft noemt u die hier a.u.b.
Het maximale aantal personen dat in de zaal past. (Alleen de ruimte die u gaat gebruiken om het feest voor al uw bezoekers te organiseren.)
Vul alle adresgegevens van de locatie in de velden in: Straatnaam, nummer, postcode, plaats en land
Als u gebruik wenst te maken van een van de interessante diensten die wij soms aan een boeking toevoegen, vink dan een van de onderstaande vakjes aan:
reCAPTCHA is required.